De vergaderzaal kan per 60, 240, 480, 720 minuten geboekt worden. Door een medewerker wordt de zaal telkens aangevuld en schoon gehouden, hierdoor ontbreekt het aan niks tijdens de vergadering.
Vergaderzaal (twee tot veertien personen)
60 minuten: € 79,00
240 minuten: € 225,00
480 minuten: € 400,00
720 minuten: € 600,00
Catering-arrangement
60 minuten: € 12,50 per persoon
240 minuten: € 14,50 per persoon
480 minuten: € 21,50 per persoon
720 minuten: € 35,50 per persoon
Onbeperkt koffie, espresso, cappuccino, koffie verkeerd, thee, verse muntthee, verse gemberthee, aqua panna, san pellegrino, pringles, snickers, mars, coca cola, appelsap, fanta en een gebakje.
Lunch
Lunch: € 22,50 per persoon
Drie royaal belegde broodjes (vlees, vis en vegetarisch) en inclusief melk, karnemelk en verse jus
Luxe lunch van de chef: € 32,50 per persoon
Luxe buffet, bestaand uit streekproducten en inclusief dranken
Borrelgarnituur
Borrelgarnituur: € 8,50 per persoon (exclusief dranken)
o.a. knip&dip, bitterballen, nacho’s, kaasloempia’s
Diner in overleg
Mogelijkheden uit samengesteld menu, driegangenmenu, diner van de chef
Hotelkamer
Vanaf € 89,00 per kamer
Wanneer je meerdere dagen wilt vergaderen, kom dan tussen de vergaderingen door helemaal tot rust in een van onze luxe suites.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
Zee van Tijd Holwerd
Foarstrjitte 6,
9151HE Holwerd
Nederland
info@zeevantijd.nl
+31 (0) 519 - 543 003
KVK: 76069311
BTW: NL860496429B01
keuken open tot:
Maandag:
op aanvraag op aanvraag
Dinsdag:
op aanvraag op aanvraag
Woensdag:
op aanvraag op aanvraag
Donderdag:
op aanvraag op aanvraag
Vrijdag - table d'hôte:
17.00-21.00 20.00*
Zaterdag - table d'hôte:
17.00-21.00 20.00*
Zondag - table d'hôte:
17.00-21.00 20.00*
*Wanneer het rustig is en u niet heeft gereserveerd - kan het zijn dat de keuken eerder sluit.
Table d'hôte
Op vrijdag, zaterdag en zondag kookt Rob een driegangenmenu met seizoens-, en streekproducten. De prijs voor een drie gangenmenu is
€ 35,00 per persoon. De gerechten zijn ook los te bestellen en er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Reserveren kan tot 14.00u op de dag zelf dan houdt Rob rekening met diëten, allergieën en verdere menuwensen.
Ontbijt
Ontbijt wordt elke ochtend, tussen 08.00-10.00, geserveerd op reservering (naar de hotelgast wordt dit heel duidelijk gecommuniceerd).
Website powererd by Netstar